עוגת גבינה במילוי טרפלס אמרטו על בסיס קרנץ' חלבה

תבנית עגולה 26 חומרים לטרפלס:250 גרם שמנת מתוקה400 גרם שוקולד מריר4 כפות ליקר אמרטוקקאו לציפויחומרים לבסיס:150 גרם עוגיות טחונות120 גרם חלבה מפוררת100 גרם שקדים טחונים100 גרם חמאה מומסתחומריפ למלית:2 מכלי שמנת מתוקה1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל500 גרם גבינה לבנה 9%1/2 כוס סוכר1/2 כוס חלב1/2 שקית ג'לטין1/4 כוס מים רותחיםאופן הכנת הטראפלס:מחממים את השמנת עד לסף רתיחה.מסירים מהאש.מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב, מוסיפים ליקר אמרטו.מצננים למספר שעות.כאשר התערובת קרה יוצרים ממנה כדורים.מגלגלים בקקאו ומסדרים בכלי סגור.משאירים במקרר.הכנת הבסיס:מערבבים בקערה את כל חומרי הבסיס לתערובת אחידה.משטחים בתבנית ומהדקים היטב.הכנת המלית:מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.מערבבים את החלב, סוכר וגבינה במהירות נמוכה.מוסיפים את הפודינג ומערבבים היטב עד לקבלת מסה חלקה.ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים. הרכבת העוגה:יוצקים 1/2 מהתערובת על הבסיס.מפזרים את הטראפלס (משאירים 10 טראפלס לקישוט).יוצקים את שאר התערובת.מקררים במקרר למשך 4-5 שעות,קישוט:מפזרים את שאר הטרפלס על גבי העוגה.בוזקים אבקת קקאו. נטע בשביל השוקולדרח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהודטל. 5361977-03www.chocolata.co.il

תבנית עגולה 26

חומרים לטרפלס:
250 גרם שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר
4 כפות ליקר אמרטו
קקאו לציפוי

חומרים לבסיס:
150 גרם עוגיות טחונות
120 גרם חלבה מפוררת
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם חמאה מומסת

חומריפ למלית:
2 מכלי שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל
500 גרם גבינה לבנה 9%
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
1/2 שקית ג'לטין
1/4 כוס מים רותחים

אופן הכנת הטראפלס:
מחממים את השמנת עד לסף רתיחה.
מסירים מהאש.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב,
מוסיפים ליקר אמרטו.
מצננים למספר שעות.
כאשר התערובת קרה יוצרים ממנה כדורים.
מגלגלים בקקאו ומסדרים בכלי סגור.
משאירים במקרר.

הכנת הבסיס:
מערבבים בקערה את כל חומרי הבסיס לתערובת אחידה.
משטחים בתבנית ומהדקים היטב.

הכנת המלית:
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
מערבבים את החלב, סוכר וגבינה במהירות נמוכה.
מוסיפים את הפודינג ומערבבים היטב עד לקבלת מסה חלקה.
ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים.
 
הרכבת העוגה:
יוצקים 1/2 מהתערובת על הבסיס.
מפזרים את הטראפלס (משאירים 10 טראפלס לקישוט).
יוצקים את שאר התערובת.
מקררים במקרר למשך 4-5 שעות,

קישוט:
מפזרים את שאר הטרפלס על גבי העוגה.
בוזקים אבקת קקאו.

נטע בשביל השוקולד
רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03
www.chocolata.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר