עוגת גבינה ומרנג

לבצק700 ג' גבינת שמנת700 ג' סוכר4 חלמונים10 מ"ל וניל נוזלי1 מקל נוזלי 4 כפות קמח תופח למרנג 4 חלבונים 150 ג' סוכר לציפוי700 ג' גבינת שמנת כף מיץ לימון10 גר' וניל נוזלי6 כפות אבקת סוכר אופן הכנהמערבבים בקערה היטב השמנת, סוכר,חלמונים,וניל נוזלי ומקל וניל.במיקסר מכינים את המרנד -תערובת של חלבונים וסוכר ,עד ליצירת מרקם קשה ואחיד. מקפלים בעדינות לתוך הקערה,מוסיפים קמח.מעבירים לתבנית משומנת ואופים ב170 מעלות במשך 80 דקות . מוציאים ונותנים להתקרר בחוץ.ציפוי : לערבב את הכל ,לשפוך בעדינות על עוגה -במקרר להתקרר כמה שיותר אח"כ אפשר לקשט מעל בתותים ופרורי שוקולד וכו' .

לבצק
700 ג' גבינת שמנת
700 ג' סוכר
4 חלמונים
10 מ"ל וניל נוזלי
1 מקל נוזלי
4 כפות קמח תופח

למרנג
4 חלבונים
150 ג' סוכר

לציפוי
700 ג' גבינת שמנת
כף מיץ לימון
10 גר' וניל נוזלי
6 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה
מערבבים בקערה היטב השמנת, סוכר,חלמונים,וניל נוזלי ומקל וניל.במיקסר מכינים את המרנד -תערובת של חלבונים וסוכר ,עד ליצירת מרקם קשה ואחיד. מקפלים בעדינות לתוך הקערה,מוסיפים קמח.מעבירים לתבנית משומנת ואופים ב170 מעלות במשך 80 דקות . מוציאים ונותנים להתקרר בחוץ.

ציפוי : לערבב את הכל ,לשפוך בעדינות על עוגה -במקרר להתקרר כמה שיותר אח"כ אפשר לקשט מעל בתותים ופרורי שוקולד וכו' .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר