עוגת גבינה ושוקולד

תבנית קפיצית 26לבסיס:125 גר' עוגיות חמאה בטעם שוקולד50 גר' חמאה מומסתאופן ההכנה:לטחון את העוגיות לפרורים (אבקה).לערבב היטב עם החמאה.לרפד את התבנית בצורה אחידה (להקפיד מאוד בחיבורים של התבנית).מצרכים לעוגה:750 גר' גבינת שמנת בטעם טבעי (30% לפחות)1 כוס סוכר2 כפיות קונפלור (לא גדושות)400 גר' שוקולד לבן איכותי4 ביצים320 מ"ל שמנת מתוקהאופן ההכנה:שמים בקערת המיקסר גבינה וסוכר. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס, עוצרים ומוסיפים קורנפלור, מערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים.ממיסים את השוקולד (הלבן) במיקרוגל.מוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב איטי (כשהמיקסר פועל).טורפים את הביצים בנפרד ומוסיפים לבלילה.מוסיפים את השמנת החמוצה.מערבבים היטב היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.שופכים את הבלילה על הבסיס המוכן ומכניסים לתנור.רצוי לאפות את העוגה עם אדים בתנור – להכניס לתחתית התנור תבנית עם מים רתוחים (מלאה עד החצי).אפיה: שעה ראשונה ב-160 מעלות, חצי שעה נוספת ב-100 מעלות.להוציא את העוגה כשהמרכז עדיין רוטט מעט – העוגה תתייצב בחוץ.כשהעוגה מתקררת, להכניס ללילה (לפחות) למקרר לפני הציפוי.ציפוי:200 מ"ל שמנת מתוקה (38% לפחות)170 גר' שוקולד מריר איכותי30 גר' שוקולד חלב איכותיאופן ההכנה:להביא שמנת לכדי רתיחה.לשפוך על השוקולד.לערבב היטב ולשפוך על העוגה.להחזיר את העוגה למקרר עד להגשה.

תבנית קפיצית 26

לבסיס:
125 גר' עוגיות חמאה בטעם שוקולד
50 גר' חמאה מומסת

אופן ההכנה:
לטחון את העוגיות לפרורים (אבקה).
לערבב היטב עם החמאה.
לרפד את התבנית בצורה אחידה (להקפיד מאוד בחיבורים של התבנית).

מצרכים לעוגה:
750 גר' גבינת שמנת בטעם טבעי (30% לפחות)
1 כוס סוכר
2 כפיות קונפלור (לא גדושות)
400 גר' שוקולד לבן איכותי
4 ביצים
320 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
שמים בקערת המיקסר גבינה וסוכר. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס, עוצרים ומוסיפים קורנפלור, מערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים.
ממיסים את השוקולד (הלבן) במיקרוגל.
מוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב איטי (כשהמיקסר פועל).
טורפים את הביצים בנפרד ומוסיפים לבלילה.
מוסיפים את השמנת החמוצה.
מערבבים היטב היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.
שופכים את הבלילה על הבסיס המוכן ומכניסים לתנור.
רצוי לאפות את העוגה עם אדים בתנור – להכניס לתחתית התנור תבנית עם מים רתוחים (מלאה עד החצי).

אפיה:
שעה ראשונה ב-160 מעלות, חצי שעה נוספת ב-100 מעלות.
להוציא את העוגה כשהמרכז עדיין רוטט מעט – העוגה תתייצב בחוץ.
כשהעוגה מתקררת, להכניס ללילה (לפחות) למקרר לפני הציפוי.

ציפוי:
200 מ"ל שמנת מתוקה (38% לפחות)
170 גר' שוקולד מריר איכותי
30 גר' שוקולד חלב איכותי

אופן ההכנה:
להביא שמנת לכדי רתיחה.
לשפוך על השוקולד.
לערבב היטב ולשפוך על העוגה.
להחזיר את העוגה למקרר עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר