עוגת גבינה ותפוחי אדמה עם אספרגוס

מתכון של חברת ישרקו (חברה בת של טיב טעם), יבואנית סדרת המוצרים מפרו Tumi הכוללת ממרחים, מטבלים ושימורי ירקות

לחתוך האספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ. להניח מעל העוגה ב-5 הדקות האחרונות של האפייה
לחתוך האספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ. להניח מעל העוגה ב-5 הדקות האחרונות של האפייה. צילום shutterstock

חומרים

1 ק"ג תפוחי אדמה

10 יחידות אספרגוס ירוק

30 גרם גבינת פרמזן

2 ביצים

אבקת מוסקט

2 כפות פירורי לחם

2 כדורי חמאה קטנים

מלח ופלפל

150 גרם גבינה

אופן ההכנה

לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים רותחים למשך 30 דקות.

לקלף ולערבב עם  הביצים, הפרמזן, אגוזי המלך, המלח, הפלפל והגבינה.

לערבב היטב הכל ולהניח במגש מרוח בחמאה.

לפזר מעל פירורי לחם.

להכניס לתנור ולאפות במשך 25 דקות ב- 200 מעלות.

לחתוך האספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ.

להניח מעל העוגה ב- 5 הדקות האחרונות של האפייה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה