חומרים
1 ק"ג תפוחי אדמה
10 יחידות אספרגוס ירוק
30 גרם גבינת פרמזן
2 ביצים
אבקת מוסקט
2 כפות פירורי לחם
2 כדורי חמאה קטנים
מלח ופלפל
150 גרם גבינה
אופן ההכנה
לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים רותחים למשך 30 דקות.
לקלף ולערבב עם הביצים, הפרמזן, אגוזי המלך, המלח, הפלפל והגבינה.
לערבב היטב הכל ולהניח במגש מרוח בחמאה.
לפזר מעל פירורי לחם.
להכניס לתנור ולאפות במשך 25 דקות ב- 200 מעלות.
לחתוך האספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ.
להניח מעל העוגה ב- 5 הדקות האחרונות של האפייה.