עוגת גבינה חגיגית עם פירורי שוקולד "מקופלת".

חומרים250 גרם עוגיות משובחות. 150 גרם חמאה.750 גרם גבינה לבנה 9% ( אפשר גם 5%).1 גביע שמנת חמוצה.1 גביע שמנת מתוקה.1 כוס סוכר.1/2 כוס חלב.1 שקית ג'לטין.3 יחידות שוקולד "מקופלת".אופן הכנהבסיס העוגהמרסקים היטב את העוגיות.ממיסים את החמאה מספר שניות במיקרוגל. מערבבים החמאה המומסת ביחד עם העוגיות המרוסקות.משטחים התערובת בתבנית ואופים כ- 8 דקות בחום של 180 מעלות.בתום האפייה מניחים הבסיס להתקרר בטמפרטורת החדר.מליתמקציפים מעט את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והסוכר.מרתיחים את החלב וממיסים בתוכו את הג'לטין. מצננים את החלב עם הג'לטין המומס ומסננים.מוסיפים את תערובת החלב והג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים אותה לתערובת הגבינה והחלב.מפוררים היטב את שלושת יחידות ה"מקופלת" ומוסיפים את הפרורים לבלילה.מערבבים היטב את הבלילה ויוצקים אותה על בסיס העוגיות.מניחים את העוגה במקרר ל- 3 שעות , עד לקבלת מרקם יציב.מומלץ לכסות התבנית בנייר אלומיניום או בניילון נצמד.

חומרים
250 גרם עוגיות משובחות.
150 גרם חמאה.
750 גרם גבינה לבנה 9% ( אפשר גם 5%).
1 גביע שמנת חמוצה.
1 גביע שמנת מתוקה.
1 כוס סוכר.
1/2 כוס חלב.
1 שקית ג'לטין.
3 יחידות שוקולד "מקופלת".

אופן הכנה
בסיס העוגה
מרסקים היטב את העוגיות.

ממיסים את החמאה מספר שניות במיקרוגל. מערבבים החמאה המומסת ביחד עם העוגיות המרוסקות.

משטחים התערובת בתבנית ואופים כ- 8 דקות בחום של 180 מעלות.

בתום האפייה מניחים הבסיס להתקרר בטמפרטורת החדר.

מלית
מקציפים מעט את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והסוכר.

מרתיחים את החלב וממיסים בתוכו את הג'לטין. מצננים את החלב עם הג'לטין המומס ומסננים.

מוסיפים את תערובת החלב והג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים אותה לתערובת הגבינה והחלב.

מפוררים היטב את שלושת יחידות ה"מקופלת" ומוסיפים את הפרורים לבלילה.

מערבבים היטב את הבלילה ויוצקים אותה על בסיס העוגיות.

מניחים את העוגה במקרר ל- 3 שעות , עד לקבלת מרקם יציב.

מומלץ לכסות התבנית בנייר אלומיניום או בניילון נצמד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר