fbpx

עוגת גבינה חגיגית

12 מנותכל מנה מכילה 3 נקודותזמן הכנה 20 דקותאפיה 60 דקות קירור 6 שעותחומרים:250 גרם גבינה לבנה תנובה 5% שומן500 גרם גבינה לבנה תנובה 1.5% שומן5 ביצים4 כפות קורנפלורחצי כוס סוכר + 2 כפות סוכר1 גביע יוגורט יופלה לבן 1.5% שומן (150 מ"ל)כפית תמצית ונילההכנה:מחממים תנור לחום בינוני.מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר.בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים, הוניל עם הסוכר, יופלה לבן וגבינות תנובה, מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ומערבבים היטב, מקפלים בעדינות יחד עם שתי התערובות.יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת בתרסיס שמן ואופים ב- 180 מעלות צלסיוס עד שהעוגה מזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.מגישים אחרי שהעוגה התקררה היטב במקרר מספר שעות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

12 מנות
כל מנה מכילה 3 נקודות
זמן הכנה 20 דקות
אפיה 60 דקות
קירור 6 שעות

חומרים:
250 גרם גבינה לבנה תנובה 5% שומן
500 גרם גבינה לבנה תנובה 1.5% שומן
5 ביצים
4 כפות קורנפלור
חצי כוס סוכר + 2 כפות סוכר
1 גביע יוגורט יופלה לבן 1.5% שומן (150 מ"ל)
כפית תמצית וניל

ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני.
מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים, הוניל עם הסוכר, יופלה לבן וגבינות תנובה, מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ומערבבים היטב, מקפלים בעדינות יחד עם שתי התערובות.
יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת בתרסיס שמן ואופים ב- 180 מעלות צלסיוס עד שהעוגה מזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.
מגישים אחרי שהעוגה התקררה היטב במקרר מספר שעות.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר