fbpx

עוגת גבינה טבעונית עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות אוראו

השפית אביגיל מייזליק מציעה עבור יצרנית הגבינות הטבעוניות משומשו לרגל חג שבועות מתכון לעוגת גבינה טבעונית בכוסות. העוגה על בסיס עוגיות אוראו ושוקולד לבן בשילוב ממרחי הגבינות הטבעוניות בסגנון שמנת של משומשו טעימה ומתאימה לטבעונים וגם לאלו שלא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-6 מנות

2  חבילות עוגיות אוראו (350 גרם)

2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% כמו של משומשו (400 גרם)

1 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% (200 גרם)

200 גר' שוקולד לבן פרווה איכותי

1/2 כוס קצפת פרווה או קרם קוקוס

2/3  כוס סוכר

1-2 כפיות מיץ לימון טרי

2 כפות שמן

צילום חנה יודייקין

אופן ההכנה

מפוררים חבילת אחת של עוגיות אוראו בתחתית של 6 כוסות שקופות.

מכינים את המלית

ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.

במעבד מזון טוחנים יחד את הגבינות, הקצפת והסוכר.

מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות.

מערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת תערובת אחידה. מעבירים אותה למעבד המזון.

מעבדים יחד את כל התערובת.

טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות.

במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.

מרכיבים את המנה

יוצקים מהתערובת על שכבת עוגיות האוראו בכל כוס.

מפוררים שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית.

מכניסים את הכוסות למקפיא למשך שעתיים ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר