fbpx

עוגת גבינה טבעונית

מוציאים את העוגה מהתנור ואחרי שמקררים בטמפרטורת חדר ובמקרר מקשטים בשכבת ריבת פטל ובפטל שלם
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לעוגת גבינה טבעונית אפויה אלוהית שחבריכם הלא טבעונים יטרפו לכם מתחת לאף
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לעוגה

125 גר' אגוזי קשיו טבעיים

250 מ"ל קרם קוקוס

200 גר' גבינת שמנת טבעונית

1 כף קורנפלור

1 כפית תמצית וניל

70 מ"ל סירופ אגבה

1 כף שמן קוקוס מומס

2 כפיות גרידת לימון

2 כפות מיץ לימון

לבסיס העוגה

200 גר' עוגיות טבעוניות לפי הטעם

50 גר' אגוזי מלך קלופים

65 גר' מרגרינה

אופן ההכנה

השרו את הקשיו במים למשך 2-3 שעות לפני הכנת המילוי. לאחר מכן הניחו אותם במסננת ושטפו.

מחממים תנור ל-180 מעלות – חום עליון ותחתון.

להכנת הבסיס

טוחנים את העוגיות והאגוזים.

מערבבים עם המרגרינה המומסת עד קבלת בצק גמיש הניתן לעיצוב.

משטחים את הבצק בצורה אחידה על בסיס תבנית עגולה עם תחתית נשלפת בקוטר 15 ס"מ מכוסה בנייר אפייה.

להכנת המלית

טוחנים את אגוזי הקשיו הלחים במיקסר עם קרם קוקוס, גבינת שמנת הטבעונית, קורנפלור, תמצית וניל, סירופ אגבה, מן הקוקוס, גרידת ומיץ הלימון.

לאחר הטחינה יוצקים את התערובת למחבת.

מבשלים על אש בינונית-גבוהה תוך כדי ערבוב עד לגעה למרקם חלק וקרמי.

בשלב זה נוכל לטעום ולהחליט אם עלינו להוסיף ממתיק, וניל או מיץ לימון.

אפייה

יוצקים את המילוי לתבנית על הבסיס.

אופים 50-60 דקות.

מוציאים את העוגה מהתנור.

מצננים עד טמפרטורת החדר ולאחר מכן 120 במקרר לפני שמוציאים את העוגה מהתבנית.

מקשטים בשכבת ריבת פטל ובפטל שלם.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר