עוגת גבינה טופוטי

חומרים:לתבנית קוטר 26 ס"מ850 גר' 'טופוטי' (ממרח במרקם שמנת) 3 ביצים שלמות200 גר' סוכר60 גר' קמחאופן ההכנה:לחמם התנור ל- 190 מעלות.לערבב את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.לשמן ולקמח את תבנית האפייה, ולצקת את התערובת לתוך התבנית.להכניס לתנור למשך 10 דקות.להוריד את החום ל- 140 (מבלי לפתוח את דלת התנור), ולהמשיך באפייה עוד 45 דקות.העוגה מוכנה כאשר היא יציבה למגע.לצנן, להגיש קר.מומלץ להגיש בציפוי קרמל.

חומרים:
לתבנית קוטר 26 ס"מ
850 גר' 'טופוטי' (ממרח במרקם שמנת)
3 ביצים שלמות
200 גר' סוכר
60 גר' קמח

אופן ההכנה:
לחמם התנור ל- 190 מעלות.
לערבב את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.
לשמן ולקמח את תבנית האפייה, ולצקת את התערובת לתוך התבנית.
להכניס לתנור למשך 10 דקות.
להוריד את החום ל- 140 (מבלי לפתוח את דלת התנור), ולהמשיך באפייה עוד 45 דקות.
העוגה מוכנה כאשר היא יציבה למגע.
לצנן, להגיש קר.
מומלץ להגיש בציפוי קרמל.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר