חומרים:
לתבנית קוטר 26 ס"מ
850 גר' 'טופוטי' (ממרח במרקם שמנת)
3 ביצים שלמות
200 גר' סוכר
60 גר' קמח
אופן ההכנה:
לחמם התנור ל- 190 מעלות.
לערבב את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.
לשמן ולקמח את תבנית האפייה, ולצקת את התערובת לתוך התבנית.
להכניס לתנור למשך 10 דקות.
להוריד את החום ל- 140 (מבלי לפתוח את דלת התנור), ולהמשיך באפייה עוד 45 דקות.
העוגה מוכנה כאשר היא יציבה למגע.
לצנן, להגיש קר.
מומלץ להגיש בציפוי קרמל.