עוגת גבינה לשבועות

חומרים לתבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק: 1 ק"ג גבינה לבנה 5% 1 גביע גבינת נפוליון 2 גביעים שמנת של פעם6 ביצים מופרדות (מספר 2)2 כוסות סוכר, כל כוס 200 מיל' (כוס אחת לקרם חלבונים וכוס אחת לחלמונים עם הגבינה)2 סוכר וניל6 כפות אבקת קורנפלוראופן ההכנה:משמנים במרגרינה את התבניות.מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר. בקערה נפרדת:מערבבים חלמונים, קורנפלור, סוכר וניל, גבינות, וכוס סוכר שנותרה.מערבבים היטב.מוסיפים את הקצף לקערת הגבינה בשלוש פעמים בתנועות עטיפה.מכניסים לתנור החם 220 מעלות בתוך אמבט מים חמים, עד שהעוגה נראית ממש מוכנה. אז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.כשמוכן, מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי.יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.היריד פועל מדי שבוע:בערב חג השבועות יום א', 8.6.08 10:00-16:00בימי חמישי 12:00-20:00בימי שישי 10:00-16:00

חומרים לתבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
1 גביע גבינת נפוליון
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות (מספר 2)
2 כוסות סוכר, כל כוס 200 מיל' (כוס אחת לקרם חלבונים וכוס אחת לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

אופן ההכנה:
משמנים במרגרינה את התבניות.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.

בקערה נפרדת:
מערבבים חלמונים, קורנפלור, סוכר וניל, גבינות, וכוס סוכר שנותרה.
מערבבים היטב.
מוסיפים את הקצף לקערת הגבינה בשלוש פעמים בתנועות עטיפה.
מכניסים לתנור החם 220 מעלות בתוך אמבט מים חמים, עד שהעוגה נראית ממש מוכנה.
אז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
כשמוכן, מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי.


יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.
היריד פועל מדי שבוע:
בערב חג השבועות יום א', 8.6.08 10:00-16:00
בימי חמישי 12:00-20:00
בימי שישי 10:00-16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר