עוגת גבינה מוס מסקרפונה עם שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו

מתכון של רשת קפה גרג לעוגת גבינה עשירה בטעם ביתי ומרקם אחיד, אותה היא מציעה לחג השבועות בכל סניפיה ב-42 ₪

את הקראנצ' נוגט לעוגה מכינים מ-100 גרם שוקולד מריר ולרונה, 100 גרם מחית נוגט ולרונה ו- 90 גרם קורנפלקס. צילום אסף לוי
את הקראנצ' נוגט לעוגה מכינים מ-100 גרם שוקולד מריר ולרונה, 100 גרם מחית נוגט ולרונה ו- 90 גרם קורנפלקס. צילום אסף לוי

חומרים למוס מסקרפונה

380 גרם גבינת מסקרפונה

380 גרם גבינת שמנת

200 גרם חלב

1 מקל וניל (תוכן)

40 גרם סוכר

8 גרם ג'לטין מעורבב עם 40 גרם מים

350 גרם מטבעות שוקולד לבן

אופן ההכנה

מחממים את החלב עם מקל וניל והסוכר.

מוסיפים את הג'לטין המומס במים עד שמקבלים מרקם אחיד ומכבים את האש.

יוצקים את המסה החמה על מטבעות שוקולד לבן ומחברים את המסה למרקם אחד.

מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים לערבב הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד ומסה חלקה.

מקציפים את השמנת המתוקה הקצפה רכה.

מקפלים את המסה לתוך השמנת המוקצפת ומחברים הכל יחד.

חומרים למלית פרלין קרמו

250 גרם  חלב

165 גרם שמנת

3 גרם ג'לטין מעורבב עם 10 גרם מים

4 חלמונים

240 גרם שוקולד ולרונה מריר

אופן ההכנה

מחממים על האש חלב ושמנת.

לקראת רתיחה מוסיפים ג'לטין מומס במים.

עושים השוואת טמפרטורה עם החלמונים.

מחזירים לבישול קצר ועדין על האש עד שהמסה מסמיכה (מרקם כמו של טחינה).

יוצקים על השוקולד המריר וטורפים עם מטרפה עד שמקבלים מרקם חלק.

יוצקים לתבנית שקעים פרלין ומקפיאים.

חומרים לקראנצ' נוגט

100 גרם שוקולד מריר ולרונה

100 גרם מחית נוגט ולרונה

90 גרם קורנפלקס

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד המריר על בן מארי.

מוסיפים את הנוגט ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.

מוסיפים את הקורנפלקס ומאחידים.

ציפוי גלאסאז' שוקולד ולרונה

200 גרם שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר ולרונה

אופן ההכנה

מחממים את השמנת.

לפני רתיחה מכבים ומוסיפים על השוקולד.

מאחדים את המסה עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים את הציפוי כאשר הקינוח קפוא על משטח רשת.

מכסים עם הציפוי את כל הקינוח ונותנים לו להתקרר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה