עוגת גבינה עם פירורים על בצק פריך

<bBבשלב הראשון מכינים בצק פריךהמצרכים150 גרם חמאה רכה.100 גרם אבקת סוכר.2.5 גרם אבקת אפייה.1 ביצה.80 סמ"ק מים.250 גרם קמח. קורט מלח.שמינית פקק תמצית וניל.אופן הכנת הבצקיש ללוש את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק שהתקבל לעובי של כחצי ס"מ ומניחים בתחתית תבנית אפייה מלבנית.לקבלת בסיס פריך לעוגה יש לאפות את הבצק המרודד כ 7-10 דקות בטמפרטורה של 165 מעלות, עד להשחמתו. לאחר מכן, נותנים לבסיס העוגה להתקרר לגמרי.בשלב השני מכינים את התערובתהמצרכים300 גרם גבינה לבנה 9 אחוז.35 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל.40 גרם סוכר.רבע פקק תמצית וניל.250 סמ"ק שמנת מוקצפת 38% שומן.אופן הכנת התערובתמערבבים בקערה את כל החומרים.יוצקים את התערובת לתוך תבנית האפייה ומניחים במקרר כשעתיים.לאחר הקירור, מפזרים מעל פירוריי עוגיות יבשות או בצק פריך שנאפה ונטחן דק לאחר אפייתו.


המצרכים
150 גרם חמאה רכה.
100 גרם אבקת סוכר.
2.5 גרם אבקת אפייה.
1 ביצה.
80 סמ"ק מים.
250 גרם קמח.
קורט מלח.
שמינית פקק תמצית וניל.

אופן הכנת הבצק
יש ללוש את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק שהתקבל לעובי של כחצי ס"מ ומניחים בתחתית תבנית אפייה מלבנית.
לקבלת בסיס פריך לעוגה יש לאפות את הבצק המרודד כ 7-10 דקות בטמפרטורה של 165 מעלות, עד להשחמתו. לאחר מכן, נותנים לבסיס העוגה להתקרר לגמרי.

בשלב השני מכינים את התערובת
המצרכים
300 גרם גבינה לבנה 9 אחוז.
35 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל.
40 גרם סוכר.
רבע פקק תמצית וניל.
250 סמ"ק שמנת מוקצפת 38% שומן.

אופן הכנת התערובת
מערבבים בקערה את כל החומרים.

יוצקים את התערובת לתוך תבנית האפייה ומניחים במקרר כשעתיים.

לאחר הקירור, מפזרים מעל פירוריי עוגיות יבשות או בצק פריך שנאפה ונטחן דק לאחר אפייתו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר