עוגת גבינה עם תותים ופירות יער ללא אפייה

חומרים:תבנית עגולה 26 ס"מ150 גרם בישקוטים800 גרם פירות יער קפואים1 כוס חלב4 כפות סוכר1 גביע שמנת חמוצה יטבתה1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)2 חבילות אינסטנט פודינג ונילתות שדה טרי לקישוט (20-25 תותים – 1 אריזה)אופן ההכנה:מרפדים את התבנית בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים.בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות.בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.מוזגים על הבישקוטים ומקררים ללילה.פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה. טיפ:ניתן להכין את העוגה גם כקינוח אישי בכוסות מרטיני.

חומרים:
תבנית עגולה 26 ס"מ
150 גרם בישקוטים
800 גרם פירות יער קפואים
1 כוס חלב
4 כפות סוכר
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
תות שדה טרי לקישוט (20-25 תותים – 1 אריזה)

אופן ההכנה:
מרפדים את התבנית בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים.
בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות.
מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
מוזגים על הבישקוטים ומקררים ללילה.
פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה.

טיפ:
ניתן להכין את העוגה גם כקינוח אישי בכוסות מרטיני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר