חומרים:
תבנית עגולה 26 ס"מ
150 גרם בישקוטים
800 גרם פירות יער קפואים
1 כוס חלב
4 כפות סוכר
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
תות שדה טרי לקישוט (20-25 תותים – 1 אריזה)
אופן ההכנה:
מרפדים את התבנית בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים.
בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות.
מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
מוזגים על הבישקוטים ומקררים ללילה.
פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה.
טיפ:
ניתן להכין את העוגה גם כקינוח אישי בכוסות מרטיני.