עוגת גבינה פירורים וופלים ללא אפייה

חומרים (לבסיס):תבנית עגולה 26 ס"מ250 גרם וופלים עלית בטעם לימון100 גרם חמאהלמילוי:2 מיכלי שמנת מתוקה יטבתה1 חבילת אינסטנט פודינג וניל1 גבינת סקי וניל (500 גרם)½ כוס סוכר½ כוס חלבקליפת לימון מגוררת1/2 שקית (7 גרם) ג’לטין¼ כוס (50 מ"ל) מים רותחיםאופן ההכנה:ממיסים את החמאה.במעבד מזון טוחנים את הוופלים לאבקה. מעבירים 2/3 מהוופלים הטחונים לקערה ומוסיפים את החמאה. מערבבים היטב לתערובת אחידה ושופכים לתבנית משומנת. משאירים בצד את שאר הפירורים, לקישוט.מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.מערבלים את החלב, הסוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.ממיסים את הג’לטין במים רותחים ומצננים.מוסיפים את הג’לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.יוצקים את הקצפת על תערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול בזהירות.יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים מעל העוגה את פרורי הוופל שנשארו.מצננים במקרר למספר שעות.

חומרים (לבסיס):
תבנית עגולה 26 ס"מ
250 גרם וופלים עלית בטעם לימון
100 גרם חמאה

למילוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה יטבתה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 גבינת סקי וניל (500 גרם)
½ כוס סוכר
½ כוס חלב
קליפת לימון מגוררת
1/2 שקית (7 גרם) ג’לטין
¼ כוס (50 מ"ל) מים רותחים

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה.
במעבד מזון טוחנים את הוופלים לאבקה.
מעבירים 2/3 מהוופלים הטחונים לקערה ומוסיפים את החמאה.
מערבבים היטב לתערובת אחידה ושופכים לתבנית משומנת.
משאירים בצד את שאר הפירורים, לקישוט.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
מערבלים את החלב, הסוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות.
מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.
ממיסים את הג’לטין במים רותחים ומצננים.
מוסיפים את הג’לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
יוצקים את הקצפת על תערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול בזהירות.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים.
מפזרים מעל העוגה את פרורי הוופל שנשארו.
מצננים במקרר למספר שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר