fbpx

עוגת גבינה פרורים

מצרכיםבסיס ופירורים250 גרם קמח125 גרם חמאה125 גרם סוכר1 לימוןגבינה0.5 קילו גבינת שמנת 200 גרם אבקת סוכר2 לימונים – גרידה של הקליפה הצהובה בלבד0.5 ליטר שמנת מוקצפת1 עלה ג'לטיןאופן ההכנהמחברים (לבצק פרורים) קמח, חמאה וסוכר. מחצית משטחים בתבנית ואופים בתנור ב: 180 מעלות עד להזהבה. את החצי השני אופים בתפזורת על המגש עד להשחמה.לאחר קירור התחתית מכינים תערובת של טריפל סק , מים וסוכר ומזלפים על הבצק.לקרם גבינהמחברים את הגבינה עם אבקת הסוכר וגרידת הלימון והמים עד המסת הסוכר. מחברים עם שמנת מוקצפת. ממיסים את הג'לטין במים שיתרכך מעט על האש, ממיסים בחום ומוסיפים למסה במהירות.את כל המסה של הגבינה המוכנה יוצקים בתבנית על תחתית הבצק.את יתרת הפירורים טוחנים בבלנדר ומפזרים מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
בסיס ופירורים
250 גרם קמח
125 גרם חמאה
125 גרם סוכר
1 לימון

גבינה
0.5 קילו גבינת שמנת
200 גרם אבקת סוכר
2 לימונים – גרידה של הקליפה הצהובה בלבד
0.5 ליטר שמנת מוקצפת
1 עלה ג'לטין

אופן ההכנה
מחברים (לבצק פרורים) קמח, חמאה וסוכר. מחצית משטחים בתבנית ואופים בתנור ב: 180 מעלות עד להזהבה. את החצי השני אופים בתפזורת על המגש עד להשחמה.

לאחר קירור התחתית מכינים תערובת של טריפל סק , מים וסוכר ומזלפים על הבצק.

לקרם גבינה
מחברים את הגבינה עם אבקת הסוכר וגרידת הלימון והמים עד המסת הסוכר. מחברים עם שמנת מוקצפת. ממיסים את הג'לטין במים שיתרכך מעט על האש, ממיסים בחום ומוסיפים למסה במהירות.

את כל המסה של הגבינה המוכנה יוצקים בתבנית על תחתית הבצק.

את יתרת הפירורים טוחנים בבלנדר ומפזרים מעל.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר