עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן

חומרים לבסיס:200 ג' אגוזי לוז טחונים200 ג' שוקולד לבן מומס100 ג' דבשאופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.חומרים למילוי גבינה קרה:400 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים400 ג' שמנת חמוצה200 ג' אבקת סוכרתמצית וניל לפי הטעםגרידת לימון לפי הטעם500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת 80 ג' ג'לטין מומס ב – 50 ג' מים קריםאופן ההכנה: מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות.מאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.יוצקים על הבסיס ומיישרים. מקררים היטב עד להתייצבות המסה (רצוי למשך הלילה).

חומרים לבסיס:
200 ג' אגוזי לוז טחונים
200 ג' שוקולד לבן מומס
100 ג' דבש

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.

חומרים למילוי גבינה קרה:
400 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
400 ג' שמנת חמוצה
200 ג' אבקת סוכר
תמצית וניל לפי הטעם
גרידת לימון לפי הטעם
500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת 80%
10 ג' ג'לטין מומס ב – 50 ג' מים קרים

אופן ההכנה:
מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.
מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.
מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות.
מאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.
יוצקים על הבסיס ומיישרים. מקררים היטב עד להתייצבות המסה (רצוי למשך הלילה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר