חומרים לבסיס:
200 ג' אגוזי לוז טחונים
200 ג' שוקולד לבן מומס
100 ג' דבש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.
חומרים למילוי גבינה קרה:
400 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
400 ג' שמנת חמוצה
200 ג' אבקת סוכר
תמצית וניל לפי הטעם
גרידת לימון לפי הטעם
500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת 80%
10 ג' ג'לטין מומס ב – 50 ג' מים קרים
אופן ההכנה:
מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.
מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.
מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות.
מאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.
יוצקים על הבסיס ומיישרים. מקררים היטב עד להתייצבות המסה (רצוי למשך הלילה).