עוגת גבינה קרה פירורים

 

להכנה בתבנית עגולה 26 ס"מ

חומרים לבסיס:
300 גרם פירורים משיירי עוגיות (רצוי ביסקוויט)
200 גרם חמאה

למילוי:
3 קופסאות שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
600 גרם גבינה לבנה 9%
5 כפות כוס סוכר
¾ כוס חלב
קליפת לימון מגוררת
1/2 שקית ג’לטין
¼ כוס מים רותחים

אופן ההכנה :
להמיס את החמאה ולהוסיף אותה לקערה עם הפירורים.
לשטח בתבנית ולהדק 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת.
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת.
להקציף במיקסר את החלב, סוכר והגבינה במהירות נמוכה למשך 3 דקות בערך.
להוסיף את הפודינג ולערבב עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה.
להוסיף למיקסר את גרידת הלימון.
להמיס את הג’לטין במים רותחים ולקרר.
להוסיף את הג’לטין לתערובת הגבינה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
לאחר אחידות בכל התערובת יש לצקת אותה לתבנית ולשטח בעזרת פלטה ידנית.
להמתין מספר דקות עד לקבלת מצב של התקשות התערובת בתבנית.
לפזר את שארית הפירורים מלמעלה.
לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר למספר שעות עד שהעוגה מתקשה לגמרי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה