fbpx

עוגת גבינה שוקולד ללא אפייה

לאחר שהתערובת תתאחד ניצק אותה על בסיס הביסקוויט ונכניס את העוגה למקרר להתייצבות לפחות ל-3 שעות לפני ההגשה
המומחים של מותג מכשירי החשמל הביתיים הבינלאומי Beko מציעים מתכון לקינוח שוקולדי מיוחד: עוגת גבינה שוקולד ללא אפייה – שילוב טעמים מיוחד בלי כל הקטע של הכנת בצק, התפחתו ואפייתו
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים

280 גרם גבינת שמנת

200 מ"ל שמנת להקצפה

180 גרם שוקולד מומס (מריר או שוקולד אחר לבחירתכם)

180 גרם ביסקוויטים (וניל או שוקולד)

20 גרם אגוזים קצוצים

100 גרם חמאה

אופן ההכנה

הכנת הבסיס

במערבל מזון נטחן את הביסקוויטים והאגוזים עד קבלת מרקם דק.

נמיס את החמאה על אש קטנה.

נוסיף את פירורי הביסקוויטים עד קבלת תערובת אחידה.

בתבנית עוגה עגולה קפיצית נניח את תערובת הביסקוויטים והחמאה כבסיס לעוגה ונהדק היטב.

נניח במקרר בזמן שנכין את מלית העוגה.

הכנת המלית

נקציף 200 מ"ל שמנת להקצפה.

בקערה גדולה נערבב בתנועת קיפול את גבינת השמנת עם השמנת שהקצפנו.

נמיס את השוקולד ונוסיף אותו בהדרגה לתערובת הגבינה.

הרכבת העוגה

לאחר שהתערובת תתאחד ניצק אותה על בסיס הביסקוויט.

נכניס את העוגה למקרר להתייצבות.

נשאיר את העוגה במקרר לפחות ל-3 שעות לפני ההגשה.

ניתן לקשט עם פירורי שוקולד במגוון טעמים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר