עוגת גבינה שכבות טבעונית בשלושה טעמים

השפית אביגיל מייזליק מציעה לרגל חג השבועות יחד עם יצרנית הגבינות הטבעוניות משומשו מתכון חגיגי ומיוחד לעוגת עוגת ביסקוויטים וגבינה טבעונית בשלושה טעמים – חמאת בוטנים, ממרח נוגט ושוקולד לבן בשימוש בממרחי גבינות טבעוניות בסגנון שמנת. טעימה ומתאימה כקינוח בחג לטבעונים אבל לא רק להם

מצרכים ל-2 תבניות אינגליש קייק

500 גרם ביסקוויטים בטעם קקאו

למלית חמאת בוטנים

1 קופסת ממרח טבעוני (200 גרם) בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% כמו של משומשו

1/2 קופסת ממרח טבעוני בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% (100 גרם)

4 כפות גדושות חמאת בוטנים

1/3 כוס סוכר

1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס

1 כפית מיץ לימון

צילום גיא צורף

למלית ממרח נוגט

1 קופסת ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% (200 גרם)

1/2 קופסת ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% (100 גרם)

4 כפות גדושות ממרח נוגט פרווה

1/3 כוס סוכר

1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס

1 כפית מיץ לימון

למלית שוקולד לבן

1 קופסת ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% (200 גרם)

1/2 קופסת ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% (100 גרם)

100  גרם שוקולד לבן

1 כף שמן

1/3 כוס סוכר

1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס

1 כפית מיץ לימון

צילום גיא צורף

אופן ההכנה

מכינים את מלית חמאת הבוטנים

שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד קבלת קרם אחיד.

טועמים ומאזנים מתיקות.

במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מיץ לימון.

מכינים את מלית הנוגט

שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון.

מערבלים עד קבלת קרם אחיד.

טועמים ומאזנים מתיקות.

מכינים את מלית השוקולד הלבן

ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.

במעבד מזון מערבלים יחד את הגבינות, השמנת, הסוכר והלימון.

מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות.

מערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים את התערובת למעבד המזון.

מעבדים יחד את כל התערובת.

מרכיבים את העוגה

מניחים שכבה של ביסקוויטים בשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה.

יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות.

מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים.

מעל יוצקים את שכבת גבינת הנוגט.

מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת.

מורחים למעלה בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן. שומרים במקרר כ- 8 שעות או שעתיים בהקפאה עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר