עוגת גבינה של ניו יורק

מתכון לעוגה גדולה '26' או 6 מנות פאי אישיחומרים:125 ג' ביסקוויט מפורר1/2 1 כפות סוכר30 גרם חמאה2 גביעים שמנת חמוצה3 ביצים 1/8 כוס סוכרמעט וניל – תמצית או ממקל500 גרם גבינת שמנת כבדה וטובהכפית חמאה מומסתאופן ההכנה:את הביסקוויטים טוחנים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה. מרפדים תבניות נמוכות של פאי, או תבנית עוגה רגילה, עגולה. מהדקים בקצות האצבעות.אין צורך לאפות כרגע. מערבבים במטרפה או כף עץ את השמנת החמוצה עם שאר הסוכר, הביצים והווניל למסה חלקה. מוסיפים גבינת שמנת בחתיכות ומערבבים שוב למסה חלקה, אבל לא מערבבים יותר מדי. מוסיפים חמאה מומסת בזמן הערבוב. יוצקים לתבניות ואופים בחום בינוני נמוך (150-160 מעלות) בדיוק חצי שעה. מוציאים מהתנור.מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.טעים מאוד כך או עם רוטב פירות יער.

מתכון לעוגה גדולה '26' או 6 מנות פאי אישי

חומרים:

125 ג' ביסקוויט מפורר
1/2 1 כפות סוכר
30 גרם חמאה
2 גביעים שמנת חמוצה
3 ביצים
1/8 כוס סוכר
מעט וניל – תמצית או ממקל
500 גרם גבינת שמנת כבדה וטובה
כפית חמאה מומסת

אופן ההכנה:
את הביסקוויטים טוחנים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה.
מרפדים תבניות נמוכות של פאי, או תבנית עוגה רגילה, עגולה.
מהדקים בקצות האצבעות.
אין צורך לאפות כרגע.
מערבבים במטרפה או כף עץ את השמנת החמוצה עם שאר הסוכר, הביצים והווניל למסה חלקה.
מוסיפים גבינת שמנת בחתיכות ומערבבים שוב למסה חלקה, אבל לא מערבבים יותר מדי.
מוסיפים חמאה מומסת בזמן הערבוב.
יוצקים לתבניות ואופים בחום בינוני נמוך (150-160 מעלות) בדיוק חצי שעה.
מוציאים מהתנור.
מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.
טעים מאוד כך או עם רוטב פירות יער.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר