עוגת גבינה

את עוגת הגבינה ממומלץ להכין תוך שימוש בביצים אקסטרה טריות חומות או לבנות של ביצי הגלילחומרים להכנה4 חלמונים 1 כוס סוכר4 כפות קורנפלור1 שקית אינסטנט פודינג וניל.600 גר' גבינה לבנה 9 אחוז1 גביע אשל4 חלבונים1 שמנת מתוקה1 כוס חלבאופן ההכנה1. לערבב במערבל 4 חלמונים עם חצי כוס סוכר וארבע כפות קורנפלור חצי שקית פודינג וניל ו 600 גרם גבינה וגביע אשל.2. לאחר מכן, להקציף לחוד הקצפה חזקה של 4 חלבונים וחצי כוס סוכר ולהוסיף לתערובת.3. לשפוך הכל לתוך תבנית אפייה משומנת בקוטר 26 ס"מ ולהכניס לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות.4. במקביל יש להכין את הקרם על ידי הקצפת שמנת מתוקה עם כוס חלב וחצי השקית שנותרה מאבקת אינסטנט וניל.5. כאשר העוגה קרה יש להוסיף את הקרם מעל.

את עוגת הגבינה ממומלץ להכין תוך שימוש בביצים אקסטרה טריות חומות או לבנות של ביצי הגליל

חומרים להכנה
4 חלמונים
1 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
1 שקית אינסטנט פודינג וניל.
600 גר' גבינה לבנה 9 אחוז
1 גביע אשל
4 חלבונים
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב

אופן ההכנה
1. לערבב במערבל 4 חלמונים עם חצי כוס סוכר וארבע כפות קורנפלור חצי שקית פודינג וניל ו 600 גרם גבינה וגביע אשל.

2. לאחר מכן, להקציף לחוד הקצפה חזקה של 4 חלבונים וחצי כוס סוכר ולהוסיף לתערובת.

3. לשפוך הכל לתוך תבנית אפייה משומנת בקוטר 26 ס"מ ולהכניס לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות.

4. במקביל יש להכין את הקרם על ידי הקצפת שמנת מתוקה עם כוס חלב וחצי השקית שנותרה מאבקת אינסטנט וניל.

5. כאשר העוגה קרה יש להוסיף את הקרם מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר