עוגת גבינת פירורים ותות שדה

מומלץ לאפות בתבנית 26 או לחילופין להגיש בכוסות אישיותחומרים לבצק:100 גר' סוכר150 גר' חמאה1 ביצה½ שקית אבקת אפיה1 סוכר וניל½ 2 כוסות קמחחומרים לעוגת הגבינה:½ ק"ג גבינה 9%2 מיכלי שמנת מתוקה1כוס סוכר1 כוס אינסטנט וניל לבן1 פקק תמצית ונילאופן ההכנה:הכנת הבצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך. מכניסים למקרר למשך חצי שעה.מרדדים בעובי 1 ס"מ ואופים ב-º170 מעלות כ-15 דקות. את יתרת הבצק אופים בנפרד, ועם גמר האפייה מכניסים למעבד המזון ליצירת פירורים. הכנת עוגת הגבינה: מערבבים את הגבינה והסוכר. מקציפים בהקצפה רכה את השמנת והאינסטנט ועוד פקק תמצית וניל. מקפלים את השמנת לתוך הגבינה. מוזגים מחצית מהכמות על גבי הבצק הפריך. מפזרים 10 תותים פרוסים בגודל בינוני. ממלאים ביתרת הגבינה את התבנית – עד שמגיעים לגובה המקסימלי. מכניסים למקרר למשך הלילה. הגשה: לאחר הקירור מקשטים את העוגה עם תותים טריים ומפזרים את פירורי הבצק מעל.

מומלץ לאפות בתבנית 26 או לחילופין להגיש בכוסות אישיות

חומרים לבצק:
100 גר' סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה
½ שקית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
½ 2 כוסות קמח

חומרים לעוגת הגבינה:
½ ק"ג גבינה 9%
2 מיכלי שמנת מתוקה
1כוס סוכר
1 כוס אינסטנט וניל לבן
1 פקק תמצית וניל

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך.
מכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מרדדים בעובי 1 ס"מ ואופים ב-º170 מעלות כ-15 דקות.
את יתרת הבצק אופים בנפרד, ועם גמר האפייה מכניסים למעבד המזון ליצירת פירורים.

הכנת עוגת הגבינה:
מערבבים את הגבינה והסוכר.
מקציפים בהקצפה רכה את השמנת והאינסטנט ועוד פקק תמצית וניל.
מקפלים את השמנת לתוך הגבינה.
מוזגים מחצית מהכמות על גבי הבצק הפריך.
מפזרים 10 תותים פרוסים בגודל בינוני.
ממלאים ביתרת הגבינה את התבנית – עד שמגיעים לגובה המקסימלי.
מכניסים למקרר למשך הלילה.

הגשה:
לאחר הקירור מקשטים את העוגה עם תותים טריים ומפזרים את פירורי הבצק מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר