עוגת גבינת שמנת פירורים ותות שדה

 

העוגה מורכבת מבצק פריך, גבינה, שמנת מתוקה ותות שדה. הכמות מתאימה לתבנית "26".

בצק פריך:
חומרים:
100 גר' סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה
1/2 שקית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 2 כוסות קמח

הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך.
מכניסים למקרר למשך חצי שעה,
מרדדים בעובי 1 ס"מ ואופים ב-170 מעלות כ-15 דק'.
את היתרה אופים.
בגמר האפיה, כשמתקרר, מכניסים למעבד מזון ויוצרים פירורים.

גבינה:
חומרים:
1/2 ק"ג גבינה 9%
2 מיכלי שמנת מתוקה
1כוס סוכר
1 כוס אינסטנט וניל לבן
1 פקק תמצית וניל

הוראות הכנה:
מערבבים את הגבינה והסוכר.
מקציפים בהקצפה רכה את השמנת והאינסטנט + פקק תמצית וניל.
מקפלים את השמנת לגבינה.
מוזגים מחצית מהכמות על גבי הבצק הפריך.
מפזרים 10 תותים פרוסים בגודל בינוני.
ממלאים ביתרת הגבינה, ולמעשה מגיעים עד לשיא הגובה.
מכסים בפירורים.
מכניסים למקרר ללילה.
למחרת, פורסים ומגישים.


רשת 'שמו קונדיטוריה':
רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840
רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה