עוגת גזר ואגוזי מלך ללא סוכר

העוגה מתאימה לתבנית אינגליש קייק מס' 3חומרים:3/4 כוס שמן1 כוס "כמו סוכר"1 ושליש כוסות קמח1/4 שקית אבקת אפייהקורט סודה לשתייהתבלינים לפי הטעם: קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט, ניתן להוסיף גם הל וציפורן2 ביצים3-4 גזרים (גדולים – בינוניים) מגורדים דק מאודאופן ההכנה:מערבבים בקערת המיקסר במהירות איטית את השמן וה"כמו סוכר" עד הומוגניות.מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים כ-1/2 דקה במהירות איטית. מוסיפים את 2 הביצים ואת הגזרים המגורדים ומערבבים עד לאיחוד כל החומרים.יוצקים לתבנית האפייה עד 3/4 גובה ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il

העוגה מתאימה לתבנית אינגליש קייק מס' 3

חומרים:
3/4 כוס שמן
1 כוס "כמו סוכר"
1 ושליש כוסות קמח
1/4 שקית אבקת אפייה
קורט סודה לשתייה
תבלינים לפי הטעם: קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט, ניתן להוסיף גם הל וציפורן
2 ביצים
3-4 גזרים (גדולים – בינוניים) מגורדים דק מאוד

אופן ההכנה:
מערבבים בקערת המיקסר במהירות איטית את השמן וה"כמו סוכר" עד הומוגניות.
מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים כ-1/2 דקה במהירות איטית.
מוסיפים את 2 הביצים ואת הגזרים המגורדים ומערבבים עד לאיחוד כל החומרים.
יוצקים לתבנית האפייה עד 3/4 גובה ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.

רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר