עוגת דבש ותפוחים

מצרכים:2 ביצים200 גרם סוכר150 מ"ל שמן קנולה200 מ"ל מים0.5 כפית נס קפה150 גרם דבש250 גרם קמח מנופה0.25 כפית ציפורן טחונה0.25 כפית קינמון5 גרם אבקת סודה לשתייה5 גרם אבקת אפייה150 גרם תפוחי גרנד סמיט' קלופים וחתוכים לקוביות (1*1 ס"מ)50 גרם (נוספים) קמח מנופה אופן ההכנה:להקציף היטב את הביצים והסוכר לקצף מעט תפוח.לערבב את הנס קפה עם המים.להוסיף יחד עם השמן למיקסר במהירות איטית. להוסיף את כל החומרים היבשים למיקסר, ולעבד עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.לערבב את התפוחים עם 50 גרם הקמח ולקפל ידנית לתוך העיסה בתנועות קיפול.אפייה:לצקת לתבנית אינגליש קייק.לאפות תחילה ב- 200 מעלות.עם קבלת קרום עליון יש להוריד את החום ל- 170 מעלות.במידת הצורך – יש להניח מלמעלה נייר אפייה למניעת השחמת יתר.לאפות כ- 35-30 דקות עד להתייצבות העוגה.

מצרכים:
2 ביצים
200 גרם סוכר
150 מ"ל שמן קנולה
200 מ"ל מים
0.5 כפית נס קפה
150 גרם דבש
250 גרם קמח מנופה
0.25 כפית ציפורן טחונה
0.25 כפית קינמון
5 גרם אבקת סודה לשתייה
5 גרם אבקת אפייה
150 גרם תפוחי גרנד סמיט' קלופים וחתוכים לקוביות (1*1 ס"מ)
50 גרם (נוספים) קמח מנופה

אופן ההכנה:
להקציף היטב את הביצים והסוכר לקצף מעט תפוח.
לערבב את הנס קפה עם המים.
להוסיף יחד עם השמן למיקסר במהירות איטית.
להוסיף את כל החומרים היבשים למיקסר, ולעבד עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
לערבב את התפוחים עם 50 גרם הקמח ולקפל ידנית לתוך העיסה בתנועות קיפול.

אפייה:
לצקת לתבנית אינגליש קייק.
לאפות תחילה ב- 200 מעלות.
עם קבלת קרום עליון יש להוריד את החום ל- 170 מעלות.
במידת הצורך – יש להניח מלמעלה נייר אפייה למניעת השחמת יתר.
לאפות כ- 35-30 דקות עד להתייצבות העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר