עוגת דבש ותפוחים

 

חומרים:
120 CC שמן סויה
140 גרם קמח
4 גרם אבקת אפיה
2 ביצים
200 גרם דבש
קורט מלח
חצי כפית קינמון טחון דק
חצי כפית גינג'ר טחון
6 גרם אבקת סודה לשתיה
קורט אגוז מוסקט
3 תפוחים בגודל בינוני
מקל וניל

אופן ההכנה:
לקלף את התפוחים ולנקות את הגרעינים,
לחתוך לקוביות ולבשל עם מקל וניל ושתי כפות סוכר כ-10 דקות עד הריכוך, להוציא את התפוחים מהמים ולחכות שיתקררו.
לערבב את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, דבש, מלח, קינמון, ג'ינג'ר, אבקת סודה לשתיה, ואגוז מוסקט.
לערבב בנפרד את השמן הביצים והתפוחים.
להוסיפם בתנועות עטיפה עם החומרים היבשים.
לשמן תבנית ארוכה של איינגליש קייק.
לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.
בודקים את העוגה עם קיסם. נועצים במרכז העוגה. במידה ויוצא נקי – העוגה מוכנה.
אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר.

 
"מיכל קפה ליד הבית", רמת אביב מרכז מסחרי ברודצקי, ת"א






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה