עוגת דבש חלבית

מתכון ל– 3 תבניות (אינגליש קייק)מצרכים:· 3 ורבע כוסות קמח תופח· כפית אבקת סודה לשתייה· 4 ביצים· 1 כוס סוכר· 1 כוס דבש· 1 כוס שמן קנולה· 1 כוס חלב טרה 3%· 1 יח' שמנת חמוצה טרה· 1 כוס אגוזים קצוציםתבלינים:· כפית קינמון טחון· חצי כפית אגוז מוסקט· חצי כפית ציפורן טחוןקישוט:· כוס פרוסות שקדים מולבנים· נייר אפייהאופן הכנה:מערבבים במיקסר את כל החומרים, פרט לאגוזים, עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב.מעבירים את התערובת לתבניות עם נייר אפייה, מפזרים את השקדים על התערובת, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 160 מעלות למשך 20 דקות.מורידים את החום ל- 130 מעלות, וממשיכים לאפות למשך כ- 25 דקות נוספותהמלצת השף:לשלב קוביות חלבה קטנות בתערובת העוגה.לאכול את העוגה יום לאחר האפייה.

מתכון ל– 3 תבניות (אינגליש קייק)

מצרכים:
· 3 ורבע כוסות קמח תופח
· כפית אבקת סודה לשתייה
· 4 ביצים
· 1 כוס סוכר
· 1 כוס דבש
· 1 כוס שמן קנולה
· 1 כוס חלב טרה 3%
· 1 יח' שמנת חמוצה טרה
· 1 כוס אגוזים קצוצים
תבלינים:
· כפית קינמון טחון
· חצי כפית אגוז מוסקט
· חצי כפית ציפורן טחון
קישוט:
· כוס פרוסות שקדים מולבנים
· נייר אפייה

אופן הכנה:
מערבבים במיקסר את כל החומרים, פרט לאגוזים, עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבניות עם נייר אפייה, מפזרים את השקדים על התערובת, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 160 מעלות למשך 20 דקות.
מורידים את החום ל- 130 מעלות, וממשיכים לאפות למשך כ- 25 דקות נוספות

המלצת השף:
לשלב קוביות חלבה קטנות בתערובת העוגה.
לאכול את העוגה יום לאחר האפייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר