עוגת דבש לחה עם משמש

עוגה בתבנית עגולה מספר 26חומרים לעוגה:1 כוס דבש מפרחי בר או דבש מפרחי הדרים (לפי טעמכם האישי) "יד מרדכי"4 כפות סוכר חום4 כפות מעדן משמש 100% פרי "יד מרדכי" מעורבב עם 43 כוס מים4 ביצים21 כוס שמן זית לתיבול מעודן "יד מרדכי"21 כוס אבקת שקדים, או שקדים טחונים דק21 כפית סודה לשתיה+ 3 כוסות קמח מנופים יחד1 כפית תמצית וניל איכותיתלסירופ מעל העוגה: לבשל עם אש קטנה 2 כפות מעדן משמש 100% פרי+21 כוס מים.לסנן.אופן ההכנה:לשמן ולקמח היטב תבנית אפיה.בקערה גדולה לשים ביצים ולהקציף, להוסיף סוכר ולהקציף עד שהקצף תפוח, קל ובהיר.להוסיף שמן בזילוף עדין.כשנספג: לזלף מים+מעדן משמש 100% פרי ווניל.לעבור למהירות נמוכה, להוסיף בבת אחת קמח ואבקת שקדים, ולהקציף רק עד שהכל אחיד.להעביר לתבנית. לאפות 45 דקות בתנור מחומם ל- 175 מעלות.לבדוק ע"י נעיצת קיסם במרכז העוגה. כשיוצא נקי- לכבות ולהוציא.אחרי 10 דקות לשחרר את העוגה בעדינות מהתבנית, בעזרת החלק הקהה של סכין קטנה.לזלף מעל העוגה באחידות את הסירופ.

עוגה בתבנית עגולה מספר 26

חומרים לעוגה:
1 כוס דבש מפרחי בר או דבש מפרחי הדרים (לפי טעמכם האישי) "יד מרדכי"
4 כפות סוכר חום
4 כפות מעדן משמש 100% פרי "יד מרדכי" מעורבב עם 43 כוס מים
4 ביצים
21 כוס שמן זית לתיבול מעודן "יד מרדכי"
21 כוס אבקת שקדים, או שקדים טחונים דק
21 כפית סודה לשתיה+ 3 כוסות קמח מנופים יחד
1 כפית תמצית וניל איכותית

לסירופ מעל העוגה:
לבשל עם אש קטנה 2 כפות מעדן משמש 100% פרי+21 כוס מים.
לסנן.

אופן ההכנה:
לשמן ולקמח היטב תבנית אפיה.
בקערה גדולה לשים ביצים ולהקציף, להוסיף סוכר ולהקציף עד שהקצף תפוח, קל ובהיר.
להוסיף שמן בזילוף עדין.
כשנספג: לזלף מים+מעדן משמש 100% פרי ווניל.
לעבור למהירות נמוכה, להוסיף בבת אחת קמח ואבקת שקדים, ולהקציף רק עד שהכל אחיד.
להעביר לתבנית.
לאפות 45 דקות בתנור מחומם ל- 175 מעלות.
לבדוק ע"י נעיצת קיסם במרכז העוגה. כשיוצא נקי- לכבות ולהוציא.
אחרי 10 דקות לשחרר את העוגה בעדינות מהתבנית, בעזרת החלק הקהה של סכין קטנה.
לזלף מעל העוגה באחידות את הסירופ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר