עוגת דבש ללא דבש, סוכר וקמח – מתאימה לסוכרתיים

חומרים:5 ביצים250 גרם תחליף דבש ללא סוכר של "גוד פור מי"1/3 כוס שמן½ כפית סודה לשתיה300 גרם שקדים טחונים דק (קלופים ולא קלויים)½ כפית קפה טורקי ב- ½ כוס מיםאופן ההכנה:מקציפים את החלבונים לקצף יציב.בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים + תחליף דבש + שמן.מוסיפים את הסודה לשתיה ואת הקפה.  מוסיפים את השקדים לתערובת.מערבבים בכף בעדינות את שתי התערובות.אופים ב- 150 מעלות למשך כחצי שעה (עד שקיסם יוצא יבש).

חומרים:
5 ביצים
250 גרם תחליף דבש ללא סוכר של "גוד פור מי"
1/3 כוס שמן
½ כפית סודה לשתיה
300 גרם שקדים טחונים דק (קלופים ולא קלויים)
½ כפית קפה טורקי ב- ½ כוס מים

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים + תחליף דבש + שמן.
מוסיפים את הסודה לשתיה ואת הקפה. 
מוסיפים את השקדים לתערובת.
מערבבים בכף בעדינות את שתי התערובות.
אופים ב- 150 מעלות למשך כחצי שעה (עד שקיסם יוצא יבש).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר