החומרים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוס דבש
1 כוס שמן
חצי כוס ריבת תותים
חצי כוס יין מוסקט
43 כפית קינמון
קורט ציפורן
3 כוס קמח תופח
1 כפית סודה לשתייה
100 גר' אפרסקים לבנים טריים קובייות
נענע לפי טעם
הציפוי
חצי כוס דבש לציפוי וגבעול של נענע לקישוט
אופן ההכנה
1. חותכים את האפרסקים לקוביות
2. מרתיחים כחצי כוס מים עם היין מוסקט, חולטים את הנענע, מוסיפים את האפרסקים ומשרים למשך הלילה
3. מפרידים את האפרסקים מתערובת המוסקט והנענע ומכניסים למיקסר
4. מכניסים את שאר החומרים למיקסר ומערבבים במשך 5 דקות עד לקבלת מרקם אחיד
5. יוצקים לתבנית מספר 28 ומפזרים את האפרסקים מלמעלה
6. אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 40 דקות
7. מיד עם תום האפייה יוצקים את הדבש.
ניתן לקשט בשקדים קלויים, אגוזים ועלי נענע