עוגת דבש עם שזיפים ואגוזי מלך

 

רכיבים:
350 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפיה
כפית סודה לשתייה
200 גרם ביצים
250 גרם שמן
200 גרם סוכר
320 גרם דבש
כף קינמון
כפית אבקת ג'ינג'ר
1/2 כפית מוסקט
280 גרם משקה תה (כל סוג תה ניתן להכניס)
1/3 כפית ציפורן
150 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:
לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, מוסקט וציפורן.
להוסיף את הקמח, אבקת אפיה וסודה לשתייה.
מוסיפים את התה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק.
מפזרים את השזיפים מעל, במהלך האפייה הם יבלעו פנימה.
מעל יש לפזר גם את אגוזי המלך.
לאפות בתנור ב- 150 מעלות למשך כ- 40 דקות.
לפזר מעל מעט אבקת סוכר.

להשיג את עוגת הדבש בכל סניפי רשת ביגה
המחיר: 38 ₪ , משקל כ- 550 גרם

צילום אלעד גוטמן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה