רכיבים
60 גר' סוכר לבן
60 גר' סוכר חום
150 גר' שמן סויה
180 גר' דבש דבורים אמיתי
2 ביצים
1 וחצי כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
1/2 כוס תה
1 כף אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
להכניס לתוך קערה עמוקה את כל הרכיבים יחד מלבד האגוזים ולערבב היטב.
לאחר ערבוב וקבלת מרקם אחיד וחלק, להניח בתוך תבנית.
לפזר מעל העוגה את האגוזים.
להכניס לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.