עוגת דבש תפוחים ואגוזים

חומרים:5 ביצים3/4 כוס סוכר דמררה1/4 כוס שמן קנולה3/4 כוס דבש 13/4 כוסות קמח תופח1 כפית גדושה קינמון1/4 כפית ציפורן1/2 כפית סודה לשתייה50 גר' אגוזי מלך 2 תפוחי גרנד חתוכים לקוביות קטנותאופן ההכנה:מפרידים את הביצים, מקציפים לקצף רך ויציב את החלבונים יחד עם הסוכר.מערבבים בקערה קטנה את החלמונים, שמן דבש.מוסיפים תוך כדי ערבוב לתערובת החלבונים המוקצפת.מוסיפים את כל החומרים היבשים – קמח, קינמון, ציפורן סודה לשתייה ומערבבים קצרות.מוסיפים את קוביות התפוחים והאגוזים לתערובת ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-40 דקות.בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.

חומרים:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר דמררה
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס דבש
13/4 כוסות קמח תופח
1 כפית גדושה קינמון
1/4 כפית ציפורן
1/2 כפית סודה לשתייה
50 גר' אגוזי מלך
2 תפוחי גרנד חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים לקצף רך ויציב את החלבונים יחד עם הסוכר.
מערבבים בקערה קטנה את החלמונים, שמן דבש.
מוסיפים תוך כדי ערבוב לתערובת החלבונים המוקצפת.
מוסיפים את כל החומרים היבשים – קמח, קינמון, ציפורן סודה לשתייה ומערבבים קצרות.
מוסיפים את קוביות התפוחים והאגוזים לתערובת ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.
אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-40 דקות.
בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר