החומרים
3 חלמונים
שלושת רבעי כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס תה חריף
1 כפית קינמון
חצי כפית צפורן
מעט מלח
להכניס את כל החומרים לקערה גדולה ולבחוש היטב.
3 ו 1/2 כוסות קמח (רצוי קמח מלא)
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
חצי כוס אגוזים קצוצים
לערבב את החומרים היבשים בנפרד ולהוסיף לתערובת עד שמתקבל בצק חלק.
3 חלבונים
רבע כוס סוכר
אופן הכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר, להוסיף לבצק בתנועות עטיפה, לצקת לתבנית משומנת ולאפות כשעה.
העוגה מוכנה כאשר קיסם עץ הננעץ במרכזה יוצא יבש וצבעה שחום.
הערה: במקום אגוזים אפשר להוסיף לבצק 1 כוס תפוחים מרוסקים.