2 ביצים
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס שמן
חצי כוס דבש
חצי כוס סוכר חום
130 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית קינמון
קורט ציפורן טחון
חצי כפית קפה נמס
אופן ההכנה
ממיסים בחצי כוס מים פושרים סודה לשתיה, אבקת אפיה, קינמון, ציפורן וקפה נמס. מקציפים בקערת ערבול ביצים וסוכר עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים שמן ומים ודבש.
ממשיכים לערבל במהירות בינונית למשך 5 דקות. מוסיפים קמח וממשיכים לערבל כעוד 3 דקות.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק באורך 26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45-50 דקות עד לקבלת מרקם ספוגי.