להניח פרוסת עוגת שוקולד בתוך תבנית קפיצית מס' 26
להרטיב את הבסיס בסירופ סוכר וליקר דובדבנים.
שכבה ראשונה:
להמיס בסיר 80 גרם חמאה + 200 גרם שוקולד מריר.
להוריד מהאש ולהוסיף 3 חלמונים ו- 5 כפות ליקר דובדבנים.
להקציף 3 חלבונים + 3 כפות סוכר, להוסיף לתערובת השוקולד.
להקציף 150 גרם שמנת מתוקה, להוסיף לתערובת הנ"ל.
לשטח המוס על הבסיס.
לשים פרוסה נוספת של עוגת שוקולד (בקוטר 24 ) להרטיב בסירופ סוכר וליקר דובדבנים.
שכבה שנייה:
להמיס בסיר 80 גרם חמאה + שוקולד לבן.
להוריד מהאש ולהוסיף 3 חלמונים ו- 5 כפות "בטידה" או רום.
להקציף 3 חלבונים + 3 כפות סוכר, להוסיף תערובת לשוקולד.
להקציף 180 גרם שמנת מתוקה, להוסיף לתערובת הנ"ל.
לחלק על פרוסת העוגה, ליישר ולהקפיא.
ציפוי:
100 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
להרתיח.
להוסיף שוקולד לערבב עד שנמס.
למזוג על העוגה הקפואה.