עוגת דואט

להניח פרוסת עוגת שוקולד בתוך תבנית קפיצית מס' 26להרטיב את הבסיס בסירופ סוכר וליקר דובדבנים.שכבה ראשונה:להמיס בסיר 80 גרם חמאה + 200 גרם שוקולד מריר.להוריד מהאש ולהוסיף 3 חלמונים ו- 5 כפות ליקר דובדבנים.להקציף 3 חלבונים + 3 כפות סוכר, להוסיף לתערובת השוקולד.להקציף 150 גרם שמנת מתוקה, להוסיף לתערובת הנ"ל.לשטח המוס על הבסיס.לשים פרוסה נוספת של עוגת שוקולד (בקוטר 24 ) להרטיב בסירופ סוכר וליקר דובדבנים.שכבה שנייה:להמיס בסיר 80 גרם חמאה + שוקולד לבן.להוריד מהאש ולהוסיף 3 חלמונים ו- 5 כפות "בטידה" או רום.להקציף 3 חלבונים + 3 כפות סוכר, להוסיף תערובת לשוקולד.להקציף 180 גרם שמנת מתוקה, להוסיף לתערובת הנ"ל.לחלק על פרוסת העוגה, ליישר ולהקפיא.ציפוי:100 גרם שמנת מתוקה150 גרם שוקולד מרירלהרתיח.להוסיף שוקולד לערבב עד שנמס.למזוג על העוגה הקפואה.

להניח פרוסת עוגת שוקולד בתוך תבנית קפיצית מס' 26
להרטיב את הבסיס בסירופ סוכר וליקר דובדבנים.

שכבה ראשונה:
להמיס בסיר 80 גרם חמאה + 200 גרם שוקולד מריר.
להוריד מהאש ולהוסיף 3 חלמונים ו- 5 כפות ליקר דובדבנים.
להקציף 3 חלבונים + 3 כפות סוכר, להוסיף לתערובת השוקולד.
להקציף 150 גרם שמנת מתוקה, להוסיף לתערובת הנ"ל.
לשטח המוס על הבסיס.
לשים פרוסה נוספת של עוגת שוקולד (בקוטר 24 ) להרטיב בסירופ סוכר וליקר דובדבנים.

שכבה שנייה:
להמיס בסיר 80 גרם חמאה + שוקולד לבן.
להוריד מהאש ולהוסיף 3 חלמונים ו- 5 כפות "בטידה" או רום.
להקציף 3 חלבונים + 3 כפות סוכר, להוסיף תערובת לשוקולד.
להקציף 180 גרם שמנת מתוקה, להוסיף לתערובת הנ"ל.

לחלק על פרוסת העוגה, ליישר ולהקפיא.

ציפוי:
100 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
להרתיח.
להוסיף שוקולד לערבב עד שנמס.
למזוג על העוגה הקפואה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר