עוגת השוקולד ללא קמח

 

מרכיבים
200 גרם מרגרינה רכה
6 ביצים (להפריד חלמונים מחלבונים)
150 גרם סוכר
200 גרם שוקולד מריר (להמיס)
100 גרם אגוזים (כתושים)

אופן ההכנה
להמיס את השוקולד.

להקציף את החלבונים לקצף חזק עם 50 גר' סוכר.

בקערה נפרדת לערבב מרגרינה, חלמונים ו-50 גרם סוכר לקרם חלק.
להוסיף לקרם את השוקולד המומס ולהמשיך להקציף יחד.

להוסיף את האגוזים בתנועות קיפול ולבסוף להוסיף את הקצף.
מחצית המסה יש לשים בתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני כ-20 דקות.

את חצי התערובת הנותרת מורחים על העוגה בעודה חמה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה