fbpx

עוגת השוקולד ללא קמח

מרכיבים200 גרם מרגרינה רכה6 ביצים (להפריד חלמונים מחלבונים)150 גרם סוכר200 גרם שוקולד מריר (להמיס)100 גרם אגוזים (כתושים)אופן ההכנהלהמיס את השוקולד.להקציף את החלבונים לקצף חזק עם 50 גר' סוכר.בקערה נפרדת לערבב מרגרינה, חלמונים ו-50 גרם סוכר לקרם חלק.להוסיף לקרם את השוקולד המומס ולהמשיך להקציף יחד.להוסיף את האגוזים בתנועות קיפול ולבסוף להוסיף את הקצף.מחצית המסה יש לשים בתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני כ-20 דקות.את חצי התערובת הנותרת מורחים על העוגה בעודה חמה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
200 גרם מרגרינה רכה
6 ביצים (להפריד חלמונים מחלבונים)
150 גרם סוכר
200 גרם שוקולד מריר (להמיס)
100 גרם אגוזים (כתושים)

אופן ההכנה
להמיס את השוקולד.

להקציף את החלבונים לקצף חזק עם 50 גר' סוכר.

בקערה נפרדת לערבב מרגרינה, חלמונים ו-50 גרם סוכר לקרם חלק.
להוסיף לקרם את השוקולד המומס ולהמשיך להקציף יחד.

להוסיף את האגוזים בתנועות קיפול ולבסוף להוסיף את הקצף.
מחצית המסה יש לשים בתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני כ-20 דקות.

את חצי התערובת הנותרת מורחים על העוגה בעודה חמה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר