fbpx

עוגת חלבה עם שוקולד ופצפוצי קרנץ'

סיון בייקרי מציעה מתכון פשוט ומהיר לעוגת חלווה עם שוקולד לבן. ניתן להכין גם כעוגת פרווה עם שינוי חומרי הבסיס
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים לבסיס העוגה

100 גרם שוקולד לבן

1 גביע שמנת מתוקה

400 גרם נוגט (מחית אגוזי לוז)

מצרכים להכנת קרם חלבה

250 גרם גבינת מסקרפונה

50 גרם סוכר וניל

100 גרם חמאה מומסת (או 80 גרם שמן קוקוס לגרסה פרווה)

200 גרם טחינה גולמית

120 גרם אבקת סוכר

לקישוט

20 גרם שומשום לבן ושחור

פצפוצי אורז ושומשום לקישוט

צילום סיון לזימי

אופן הכנת העוגה

מכינים את הבסיס על ידי המסת השוקולד נוגט במיקרוגל.

מעבירים את הקרם לקערה.

מוסיפים את השומשום.

מערבבים הכל יחד.

משטחים את התערובת שהתקבלה בתבנית על גבי נייר אפייה לשכבה של 1.5 ס"מ.

מקפיאים עד שהתערובת מתקשה.

הכנת הקרם

מערבבים גבינה עם סוכר וניל.

מוסיפים טחינה.

מערבבים יחד.

הכנת השכבה

מניחים את פצפוצי אורז על צלחת.

יוצקים קרם חלווה.

מכסים עם בסיס נוסף ואז שמים את הקרם.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר