מצרכים לבסיס העוגה
100 גרם שוקולד לבן
1 גביע שמנת מתוקה
400 גרם נוגט (מחית אגוזי לוז)
מצרכים להכנת קרם חלבה
250 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם סוכר וניל
100 גרם חמאה מומסת (או 80 גרם שמן קוקוס לגרסה פרווה)
200 גרם טחינה גולמית
120 גרם אבקת סוכר
לקישוט
20 גרם שומשום לבן ושחור
פצפוצי אורז ושומשום לקישוט
אופן הכנת העוגה
מכינים את הבסיס על ידי המסת השוקולד נוגט במיקרוגל.
מעבירים את הקרם לקערה.
מוסיפים את השומשום.
מערבבים הכל יחד.
משטחים את התערובת שהתקבלה בתבנית על גבי נייר אפייה לשכבה של 1.5 ס"מ.
מקפיאים עד שהתערובת מתקשה.
הכנת הקרם
מערבבים גבינה עם סוכר וניל.
מוסיפים טחינה.
מערבבים יחד.
הכנת השכבה
מניחים את פצפוצי אורז על צלחת.
יוצקים קרם חלווה.
מכסים עם בסיס נוסף ואז שמים את הקרם.