עוגת חלבה עם שוקולד ופצפוצי קרנץ'

סיון בייקרי מציעה מתכון פשוט ומהיר לעוגת חלווה עם שוקולד לבן. ניתן להכין גם כעוגת פרווה עם שינוי חומרי הבסיס

מכינים את הבסיס על ידי המסת השוקולד נוגט במיקרוגל. מעבירים את הקרם לקערה ומוסיפים את השומשום. צילום סיון לזימי

מצרכים לבסיס העוגה

100 גרם שוקולד לבן

1 גביע שמנת מתוקה

400 גרם נוגט (מחית אגוזי לוז)

מצרכים להכנת קרם חלבה

250 גרם גבינת מסקרפונה

50 גרם סוכר וניל

100 גרם חמאה מומסת (או 80 גרם שמן קוקוס לגרסה פרווה)

200 גרם טחינה גולמית

120 גרם אבקת סוכר

לקישוט

20 גרם שומשום לבן ושחור

פצפוצי אורז ושומשום לקישוט

צילום סיון לזימי

אופן הכנת העוגה

מכינים את הבסיס על ידי המסת השוקולד נוגט במיקרוגל.

מעבירים את הקרם לקערה.

מוסיפים את השומשום.

מערבבים הכל יחד.

משטחים את התערובת שהתקבלה בתבנית על גבי נייר אפייה לשכבה של 1.5 ס"מ.

מקפיאים עד שהתערובת מתקשה.

הכנת הקרם

מערבבים גבינה עם סוכר וניל.

מוסיפים טחינה.

מערבבים יחד.

הכנת השכבה

מניחים את פצפוצי אורז על צלחת.

יוצקים קרם חלווה.

מכסים עם בסיס נוסף ואז שמים את הקרם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה