עוגת חמאת שקדים וגבינה ללא קמח

מתכון של עדינה בכר, דיאטנית קלינית M.Sc, מרכז גלאנט לטיפול בסוכרת המציעה מתכון דל פחמימות. מתקבלות 16 פרוסות עם 70 קלוריות ו-2 גרם פחמימות לכל פרוסה

מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לתבנית אינגליש קייק. לעוגת פרג להוסיף 2 כפות פרג וחופן אגוזים שבורים
מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לתבנית אינגליש קייק. לעוגת פרג להוסיף 2 כפות פרג וחופן אגוזים שבורים

מצרכים

2 כפות חמאת שקדים

3 ביצים

1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה 27%

1 כפית גדושה אבקת אפייה

3 כפות אריתריתול (ממתיק)

1 גביע גבינת פילדלפיה או גבינת שמנת

1 כפית תמצית וניל

אפשר גם קינמון או מעט נס קפה

¼ כוס שמנת להקצפה

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק.

אופים כ-20-25 דקות בחום של 180 מעלות (עד שמכניסים קיסם ויוצא יבש).

הערות

לעוגת פרג – להוסיף 2 כפות פרג וחופן אגוזים שבורים.

ניתן לצפות את העוגה בשוקולד מומס בשמנת להקצפה 38%.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה