מצרכים
2 כפות חמאת שקדים
3 ביצים
1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה 27%
1 כפית גדושה אבקת אפייה
3 כפות אריתריתול (ממתיק)
1 גביע גבינת פילדלפיה או גבינת שמנת
1 כפית תמצית וניל
אפשר גם קינמון או מעט נס קפה
¼ כוס שמנת להקצפה
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק.
אופים כ-20-25 דקות בחום של 180 מעלות (עד שמכניסים קיסם ויוצא יבש).
הערות
לעוגת פרג – להוסיף 2 כפות פרג וחופן אגוזים שבורים.
ניתן לצפות את העוגה בשוקולד מומס בשמנת להקצפה 38%.