מתכון קל ומהיר לעוגת יוגורט ופירות יבשים.
השימוש בתערובת "שפע פרי" – פירות יבשים וקצוצים, מבית "אפקטבעי בע"מ", לא רק מעשיר את טעם העוגה אלא אף מקל על הכנתה.
חומרים:
350 גרם קמח תופח
250 גרם סוכר
1 גביע יוגורט (170 גרם)
175 גרם שמן
3 ביצים
קורט מלח
קורט סודה לשתייה
מעט מיץ לימון / תפוזים לפי הטעם
כפית תמצית וניל
1 קופסת "שפע פרי" – תערובת פירות יבשים קצוצים (200 גרם)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומוסיפים 350 גרם קמח תופח
וקורט סודה לשתייה. אופים בתנור ב 150 מעלות למשך חצי שעה בתבנית מלבנית מס' 27.