מצרכים
250 גר' קמח
100 גר' חמאה
1 כוס סוכר
2 ביצים
גרידת 1 לימון
מיץ 1 לימון
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
200 מ"ל חלב
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל- 200 מעלות.
בקערה אחת מערבבים חמאה וסוכר עד קבלת מרקם קרמי.
בקערה שנייה מערבבים ביצים, גרידת ומיץ לימון.
מוסיפים את תערובת החמאה והסוכר עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח, סודה לאפייה ומלח.
מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מוזגים חלב למיקסר ומערבבים שוב.
משמנים תבנית מאורכת.
יוצקים לתוכה את התערובת.
אופים למשך 45-50 דקות.
דוקרים את העוגה באמצעות קיסם על מנת לבדוק אם העוגה מוכנה.
בהתאם מוציאים מהתנור.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה