fbpx

עוגת מוס גבינת שמנת ושזיפים יבשים

לבסיס3 ביצים שלושת רבעי כוס סוכר1 כף מים פושרים 1כפית מיץ לימוןשלושת רבעי כוס קמח מנופה קורט מלחכפית גרידת לימוןאופן הכנה1. מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת מיקצפת תפוחה ובהירה 2. מוסיפים תוך כדי הקצפה מים ומיץ לימון3. בעדינות מפזרים ןמקציפים פנימה קמח ומלח4. שופכים לתבנית 26 (אין צורך לשמן)5. אופים כ-10 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע6. הופכים על רשת ומצנניםלמוס השזיפים2 חלמונים 1 כוס סוכר100 גר' חמאה רכה 500 גר' גבינת שמנת250 מ"ל שמנת מתוקה 14 גר' (שקית) ג'לטיןרבע כוס מים200 גר' פיסות קטנות של שזיפים יבשים מגולעניםאופן הכנה1. שופכים את הג'לטין לתוך רבע כוס מים מערבבים, ומניחים לספיחה כ-15 דקות2. מקציפים חלמונים וסוכר מעל סיר עם מים רותחים עד שהעיסה קלילה ותפוחה3. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה מאד רכה ואז את הגבינה4. מכניסים את הכוס עם הג'לטין למיקרוגל ומחממים כ-20 שניות עד שהג'לטין נמס5. שופכים את הג'לטין המומס לתוך העיסה ומערבבים בזריזות6. מוסיפים בעדינות את פיסות השזיפים7. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים את הקצפת לתך העיסה8. מורחים את העיסה על בסיס העוגה9. אוטמים בניילון נצמד ומצננים כ-6 שעות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 


לבסיס

3 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר
1 כף מים פושרים
1כפית מיץ לימון
שלושת רבעי כוס קמח מנופה
קורט מלח
כפית גרידת לימון

אופן הכנה
1. מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת מיקצפת תפוחה ובהירה

2. מוסיפים תוך כדי הקצפה מים ומיץ לימון

3. בעדינות מפזרים ןמקציפים פנימה קמח ומלח

4. שופכים לתבנית 26 (אין צורך לשמן)

5. אופים כ-10 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע

6. הופכים על רשת ומצננים


למוס השזיפים

2 חלמונים
1 כוס סוכר
100 גר' חמאה רכה
500 גר' גבינת שמנת
250 מ"ל שמנת מתוקה
14 גר' (שקית) ג'לטין
רבע כוס מים
200 גר' פיסות קטנות של שזיפים יבשים מגולענים

אופן הכנה
1. שופכים את הג'לטין לתוך רבע כוס מים מערבבים, ומניחים לספיחה כ-15 דקות

2. מקציפים חלמונים וסוכר מעל סיר עם מים רותחים עד שהעיסה קלילה ותפוחה

3. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה מאד רכה ואז את הגבינה

4. מכניסים את הכוס עם הג'לטין למיקרוגל ומחממים כ-20 שניות עד שהג'לטין נמס

5. שופכים את הג'לטין המומס לתוך העיסה ומערבבים בזריזות

6. מוסיפים בעדינות את פיסות השזיפים

7. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים את הקצפת לתך העיסה

8. מורחים את העיסה על בסיס העוגה

9. אוטמים בניילון נצמד ומצננים כ-6 שעות

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר