עוגת מוס יוגורט עם תותים

מתכון לתבנית קוטר 14 גבוההחומרים לעוגה:1 מיכל שמנת מתוקה עמידה 38% של טרה1/2 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל 1/2 כוס סוכר2 גביעי יוגורט טבעי (טרה)6 יח' תותים טריים – שטופים וחתוכים לרבעיםחומרים לבסיס העוגה:12 יח' פתי בר1 כף סוכר50 גר' חמאת טרה בטמפרטורת החדראופן ההכנה:• מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת חזקה• מקפלים את היוגורט לקצפת בזהירות• מוסיפים את התותים לקצפת, מערבבים קלות ויוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומכניסים לקירור למשך שעה לפחותאופן הכנת בסיס העוגה:• שוברים את הפתי בר עד לקבלת שברים קטנים• מערבבים את שברי הפתי בר עם החמאה והסוכר, ומהדקים היטב את תערובת הפתי בר בתחתית התבניתהמלצת השף:• לקשט את שטח פני העוגה עם פרוסות תותים• להוסיף לקצפת גרידת לימון

מתכון לתבנית קוטר 14 גבוהה

חומרים לעוגה:
1 מיכל שמנת מתוקה עמידה 38% של טרה
1/2 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
1/2 כוס סוכר
2 גביעי יוגורט טבעי (טרה)
6 יח' תותים טריים – שטופים וחתוכים לרבעים

חומרים לבסיס העוגה:
12 יח' פתי בר
1 כף סוכר
50 גר' חמאת טרה בטמפרטורת החדר

אופן ההכנה:
• מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת חזקה
• מקפלים את היוגורט לקצפת בזהירות
• מוסיפים את התותים לקצפת, מערבבים קלות ויוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומכניסים לקירור למשך שעה לפחות
אופן הכנת בסיס העוגה:
• שוברים את הפתי בר עד לקבלת שברים קטנים
• מערבבים את שברי הפתי בר עם החמאה והסוכר, ומהדקים היטב את תערובת הפתי בר בתחתית התבנית

המלצת השף:
• לקשט את שטח פני העוגה עם פרוסות תותים
• להוסיף לקצפת גרידת לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר