מתכון לתבנית קוטר 14 גבוהה
חומרים לעוגה:
1 מיכל שמנת מתוקה עמידה 38% של טרה
1/2 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
1/2 כוס סוכר
2 גביעי יוגורט טבעי (טרה)
6 יח' תותים טריים – שטופים וחתוכים לרבעים
חומרים לבסיס העוגה:
12 יח' פתי בר
1 כף סוכר
50 גר' חמאת טרה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה:
• מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת חזקה
• מקפלים את היוגורט לקצפת בזהירות
• מוסיפים את התותים לקצפת, מערבבים קלות ויוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומכניסים לקירור למשך שעה לפחות
אופן הכנת בסיס העוגה:
• שוברים את הפתי בר עד לקבלת שברים קטנים
• מערבבים את שברי הפתי בר עם החמאה והסוכר, ומהדקים היטב את תערובת הפתי בר בתחתית התבנית
המלצת השף:
• לקשט את שטח פני העוגה עם פרוסות תותים
• להוסיף לקצפת גרידת לימון