עוגת ממרח תמרים בטעם אגוזים, חלבה או שוקולד

 

חומרים:
3 ביצים
½ כוס סוכר
¾ כוס שמן
½ כוס נוזל: חלב/מיץ/יין/מים
כף תמצית וניל
½ 2 כוסות קמח
1 כפית אפיון
1 צנצנת ממרח תמרים בטעמי אגוזים, חלבה או שוקולד של חצר כנרת

אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש לחום בינוני º150.
בקערת מערבל להכניס את החומרים לפי הסדר הנ"ל.
לאפות בין 40-35 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).
להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של חצר כנרת.

לעוגת שיש: לוקחים מזלג ובתנועות סיבוביות "מבלבלים" מתערובת הממרחים. לא מערבבים מדי.


מתכונים מומלצים נוספים ופרטים על המוצרים מתפרסמים באתר: www.tmarimplus.co.il
ניתן להשיג את המוצרים בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת, "מגה" ו"מגה בעיר" וחנויות ברחבי הארץ.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה