רכיבים לעוגה בגובה 20 ס"מ
לשכבת הבסיס
400 גרם אגוזי קשיו שהושרו למשך לילה שלם
100 גרם אגוזי מלך
70 גרם גרעיני דלעת
6 תמרים מג'הול
1 כף שמן קוקוס מומס
1 כף סירופ פירות
אופן ההכנה
טורפים את כל הרכיבים במעבד מזון עד תערובת קצוצה.
מרפדים תבנית עם התערובת הקצוצה כשכבת הבסיס של העוגה.
רכיבים לשכבת המאצ'ה
200 גרם קשיו
4 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפיות אבקת מאצ'ה
3 כפות סירופ פירות
3 כפות שמן קוקוס מומס
אופן ההכנה
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
רכיבים לשכבת מנגו
1 מנגו
שאריות אגוזי קשיו
6 כפות שמן קוקוס מומס
4 כפות סירופ פירות
2 כפות מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד קבלת מרקם אחיד.
הכנת והרכבת העוגה
יוצקים מחצית ממלית המנגו על הבסיס אותו ריפדנו על גבי התבנית.
מכניסים למקפיא למשך 60 דקות עד להתייצבות.
לאחר מכן יוצקים על גבי שכבת המנגו את מילוי המאצ'ה.
מיישרים ומקפיאים שוב ל- 60 דקות.
לבסוף מוסיפים את מילוי המנגו הנותר.
מכניסים שוב למקפיא ומוציאים 30 דקות לפני ההגשה.
להגשה
ניתן לקשט את העוגה מעל במנגו טרי, גרעיני דלעת ופרחים אכילים.