עוגת סולת, קוסקוס מלא ופירות יבשים

6-8 מנותחומרים:50 גרם משמש יבש חתוך לרצועות50 גרם תמרים מגולענים חתוכים לרצועות50 גרם תאנים יבשים חתוכים לרצועות50 גרם אגוזי פקאן קלויים וגרוסים50 גרם שקדים מולבנים קלויים וגרוסים4 כוסות סולת1 כוס קוסקוס מלא-מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"1 כוס שמן1 שקית אבקת אפייה6 ביציםגרידת תפוז מ-2 תפוזיםלסירופ:חצי כוס סוכרחצי כוס מיץ תפוזיםחצי כוס מיםאופן ההכנה:משרים את הקוסקוס בכוס מים פושרים כ- 10 דקות, ומסננים במידה ונשארים קצת מים.בקערה גדולה מערבבים את הסוכר, שמן, ביצים, סולת, קוסקוס, פרות יבשים, אבקת אפייה, ביצים וגרידת תפוז – מערבבים לקבלת תערובת אחידה.מעבירים לתבנית אפייה משומנת, ואופים בחום בינוני כ-20 עד 30 דקות.להכנת הסירופ: שמים בסיר את הסוכר, מים, מיץ תפוזים ומבשלים כ-5 דקות מזמן הרתיחה.בזמן הוצאת העוגה יש ליצוק את הסירופ.מומלץ לחמם לפני הגשה ולהגיש עם גלידה.

6-8 מנות

חומרים:
50 גרם משמש יבש חתוך לרצועות
50 גרם תמרים מגולענים חתוכים לרצועות
50 גרם תאנים יבשים חתוכים לרצועות
50 גרם אגוזי פקאן קלויים וגרוסים
50 גרם שקדים מולבנים קלויים וגרוסים
4 כוסות סולת
1 כוס קוסקוס מלא-מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1 כוס שמן
1 שקית אבקת אפייה
6 ביצים
גרידת תפוז מ-2 תפוזים
לסירופ:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס מים

אופן ההכנה:
משרים את הקוסקוס בכוס מים פושרים כ- 10 דקות, ומסננים במידה ונשארים קצת מים.
בקערה גדולה מערבבים את הסוכר, שמן, ביצים, סולת, קוסקוס, פרות יבשים, אבקת אפייה, ביצים וגרידת תפוז – מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת, ואופים בחום בינוני כ-20 עד 30 דקות.
להכנת הסירופ: שמים בסיר את הסוכר, מים, מיץ תפוזים ומבשלים כ-5 דקות מזמן הרתיחה.
בזמן הוצאת העוגה יש ליצוק את הסירופ.
מומלץ לחמם לפני הגשה ולהגיש עם גלידה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר