עוגת סולת

 

החומרים:
1 ק,ג סולת
2 ביצים
1.5 כוסות שמן קנולה “עץ הזית” המועשר בויטמין E
1.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
1 אבקת אפיה
חופן צימוקים
1/2 כוס תמרים קצוצים
1 כוס קוקוס

החומרים ל”דבש”:
3.5 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מלימון

אופן ההכנה:
בתוך קערה רחבה מערבבים את כל חומרי העוגה היבשים (הקוקוס, הסולת, הסוכר, ואבקת האפיה).
מוסיפים את התמרים והצימוקים ומערבבים קלות.
מוסיפים את הביצים, המים והשמן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מניחים בתבנית מכוסה בנייר אפייה.
מניחים בתנור חם ואופים בחום 160 מעלות, כ- 45 דקות.
במקביל יוצקים את כל חומרי “הדבש” לסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס.
לאחר שהעוגה מוכנה, מצננים ויוצקים את “הדבש”.









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה