עוגת סולת

החומרים:1 ק,ג סולת2 ביצים1.5 כוסות שמן קנולה "עץ הזית" המועשר בויטמין E 1.5 כוסות סוכר 1.5 כוסות מים1 אבקת אפיהחופן צימוקים 1/2 כוס תמרים קצוצים1 כוס קוקוסהחומרים ל"דבש":3.5 כוסות סוכר1 כוס מיםמיץ מלימון אופן ההכנה:בתוך קערה רחבה מערבבים את כל חומרי העוגה היבשים (הקוקוס, הסולת, הסוכר, ואבקת האפיה).מוסיפים את התמרים והצימוקים ומערבבים קלות.מוסיפים את הביצים, המים והשמן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.מניחים בתבנית מכוסה בנייר אפייה.מניחים בתנור חם ואופים בחום 160 מעלות, כ- 45 דקות.במקביל יוצקים את כל חומרי "הדבש" לסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס.לאחר שהעוגה מוכנה, מצננים ויוצקים את "הדבש".

החומרים:
1 ק,ג סולת
2 ביצים
1.5 כוסות שמן קנולה "עץ הזית" המועשר בויטמין E
1.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
1 אבקת אפיה
חופן צימוקים
1/2 כוס תמרים קצוצים
1 כוס קוקוס

החומרים ל"דבש":
3.5 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מלימון

אופן ההכנה:
בתוך קערה רחבה מערבבים את כל חומרי העוגה היבשים (הקוקוס, הסולת, הסוכר, ואבקת האפיה).
מוסיפים את התמרים והצימוקים ומערבבים קלות.
מוסיפים את הביצים, המים והשמן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מניחים בתבנית מכוסה בנייר אפייה.
מניחים בתנור חם ואופים בחום 160 מעלות, כ- 45 דקות.
במקביל יוצקים את כל חומרי "הדבש" לסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס.
לאחר שהעוגה מוכנה, מצננים ויוצקים את "הדבש".




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר