חומרים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן של חצר כנרת
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
½ כוס שמן
1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש לחום בינוני º150.
בקערת מערבל להכניס את החומרים לפי הסדר הנ"ל.
לאפות בין 40-35 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).
להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של חצר כנרת.
לפזר מעל שקדים קלופים פרוסים.
מתכונים מומלצים נוספים ופרטים על המוצרים מתפרסמים באתר: www.tmarimplus.co.il
ניתן להשיג את המוצרים בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת, "מגה" ו"מגה בעיר" וחנויות ברחבי הארץ.