fbpx

עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

חומרים:2 ביצים1 כוס סוכר1 כוס סילאן של חצר כנרת1 כפית שטוחה אבקת אפייה½ כוס שמן1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר3 כוסות קמח2 כפיות קינמוןאופן ההכנה:לחמם תנור מראש לחום בינוני 150 מעלות.להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל.לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של קיבוץ כנרת.לפזר שקדים קלופים פרוסים.את מוצרי "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים – ניתן לרכוש בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. מידע על מוצרי "חצר כנרת" באתר: www.tmarimplus.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן של חצר כנרת
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
½ כוס שמן
1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש לחום בינוני 150 מעלות.
להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל.
לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).
להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של קיבוץ כנרת.
לפזר שקדים קלופים פרוסים.


את מוצרי "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים – ניתן לרכוש בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
מידע על מוצרי "חצר כנרת" באתר: www.tmarimplus.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר