עוגת פודינג

מחממים תנור ל-200 מעלות.מצרכים לפודינג8 ביצים2 קופסאות שימורים של חלב מרוכז וממותקכוס מיםכוס חלבגרידה מקליפת תפוז אחדמצרכים לבצק8 ביצים8 כפות סוכר 8 כפות קמחאופן ההכנהבצק1. טורפים ביצים עם סוכר2. מוסיפים בהדרגה את הקמחפודינג1. טורפים ביצים2. מוסיפים חלב מרוכז(ממותק)3. מוסיפים מים, חלב וגרידת תפוזבתבנית אפיה משומנת, בוזקים מעט סוכר שיצפה את התבנית, שופכים לתבנית את תערובת הפודינג ומעל את תערובת העוגה ואופים כ-45 דקות בחום של 200 מעלות.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מצרכים לפודינג
8 ביצים
2 קופסאות שימורים של חלב מרוכז וממותק
כוס מים
כוס חלב
גרידה מקליפת תפוז אחד

מצרכים לבצק
8 ביצים
8 כפות סוכר
8 כפות קמח

אופן ההכנה
בצק
1. טורפים ביצים עם סוכר
2. מוסיפים בהדרגה את הקמח

פודינג
1. טורפים ביצים
2. מוסיפים חלב מרוכז(ממותק)
3. מוסיפים מים, חלב וגרידת תפוז

בתבנית אפיה משומנת, בוזקים מעט סוכר שיצפה את התבנית, שופכים לתבנית את תערובת הפודינג ומעל את תערובת העוגה ואופים כ-45 דקות בחום של 200 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר