מחממים תנור ל-200 מעלות.
מצרכים לפודינג
8 ביצים
2 קופסאות שימורים של חלב מרוכז וממותק
כוס מים
כוס חלב
גרידה מקליפת תפוז אחד
מצרכים לבצק
8 ביצים
8 כפות סוכר
8 כפות קמח
אופן ההכנה
בצק
1. טורפים ביצים עם סוכר
2. מוסיפים בהדרגה את הקמח
פודינג
1. טורפים ביצים
2. מוסיפים חלב מרוכז(ממותק)
3. מוסיפים מים, חלב וגרידת תפוז
בתבנית אפיה משומנת, בוזקים מעט סוכר שיצפה את התבנית, שופכים לתבנית את תערובת הפודינג ומעל את תערובת העוגה ואופים כ-45 דקות בחום של 200 מעלות.